Badkamertrends 2022

Gepubliceerd op 31 maart 2022 om 14:41

Welke trendy woonaccessoires past dit jaar nou in de badkamer? Volgens Villeroy en Boch zijn er drie opkomende trends. De badkamer wordt namelijk een steeds belangrijkere plek in ons huis. Het is namelijk niet meer alleen de plek om snel te tandenpoetsen en te douchen. Het is een plek om tot rust te komen, de dag te beginnen en te eindigen.

trendy badkamer woonaccessoires

Trend 1: Wellness aan huis

De badkamer is tegenwoordig een plek om de rust op te zoeken. Neem een lekker warm bad of sta onder je eigen regendouche. Met de materialen als goud en koper kom je helemaal tot rust na een drukke dag.

tendy badkamer woonaccessoires

Trend 2: Natuurlijke tinten

Hoe straalt de badkamer nou totale rust uit? Dit doe je met natuurlijke en aarde tinten. Denk hierbij aan beige en de zand kleuren. Deze kleuren ademen niet alleen rust, ze zijn ook nog eens makkelijk te combineren met veel soorten woonaccessoires.

trendy badkamer woonaccessoires

Trend 3: In de toekomst

Tegenwoordig kan je er niet meer omheen draaien, duurzaamheid is de nieuwste trend. De producten gaan niet alleen langer mee, maar ze zijn ook goed voor het milieu. Dit kan bijvoorbeeld door het besparen van water. Het is een functionele badkamer waar je nog wel even mee vooruit kan.

Wil je deze trends nou in huis toepassen? Neem dan eens een kijkje tussen ons baden en douchen assortiment voor trendy en voordelige woonaccessoires voor in de badkamer. Met merken als Zone Denmark, Clayre & Eef en Present time wordt je badkamer met een voordelige prijs trendy! Vanuit hartje Venlo naar je gestuurd in 3 werkdagen.