Slaapkamertrends 2022

Gepubliceerd op 11 april 2022 om 14:55

De plek waar je echt tot rust komt is toch wel de slaapkamer. Maar een beetje gezelligheid en een leuke sfeer kan er eigenlijk niet missen. Welke woonaccessoires is er zowel trendy als rustig? Volgens nelemans.nl zijn er een aantal opkomende trends voor een sfeervolle maar rustige kamer.

trendy slaapkamer woonaccessoires

Trend 1: Minimalistisch leven

Met natuurlijke kleuren in je slaapkamer creëer je optimale rust. Denk aan zand, beige, wit of grijs tinten. Daarbij zijn goud of koper materialen de beste opvulling om een luxe sfeer uit te stralen. Denk ook aan veel opbergruimte om stress te voorkomen.

tendy slaapkamer woonaccessoires

Trend 2: Slaapkamer decoratie

Met slaapkamer decoratie maak je je slaapkamer niet alleen gezellig maar ook persoonlijk door je eigen stijl toe te voegen. Kies leuke foto’s uit en zet ze in een mooi fotolijstje of zet een paar leuke kaarsen neer. Met decoratie maak je je kamer helemaal eigen!

tendy slaapkamer woonaccessoires

Trend 3: Lampen

Lampen zijn er tegenwoordig in alle soorten maten en stijlen. Om jou kamer helemaal af te maken kan je een lamp toevoegen die bij de stijl van de kamer past. Denk je aan natuurlijke tinten door het gebruik van bamboe of zou je eerder voor een luxueuze lamp gaan?

Wil je deze trends nou in huis toepassen? Neem dan eens een kijkje tussen ons woonaccessoires en verlichting assortiment voor trendy en voordelige woonaccessoires voor in de slaapkamer. Met merken als Housevitamin, Clayre & Eef en Ledr wordt je slaapkamer met een voordelige prijs trendy! Vanuit hartje Venlo naar je gestuurd in 3 werkdagen.