Keukentrends 2022

Gepubliceerd op 5 mei 2022 om 15:43

De keuken is een plek waar je op een dag toch met regelmaat te vinden bent, belangrijk dus dat deze in jou smaak valt! Maar wat zijn nou de keukentrends van 2022 en welke trendy woonaccessoires passen daarbij? Wonenonline heeft er een paar op een rijtje gezet.

Trendy koken en tafelen woonaccessoires

Trend 1: Een vleugje Japan

Het is niet de eerste keer dat we trends overnemen uit het buitenland, denk bijvoorbeeld aan het Scandinavische design. Maar dit keer zoeken we het wat verder op, namelijk in Japan! Het Japanse design staat voor strak design samengevoegd met minimalisme en een rustige uitstraling, ook wel de Japandi stijl genoemd. Warme kleuren in een open ruimte met natuurlijke materialen staan hier centraal.

Trendy koken en tafelen woonaccessoires

Trend 2: een Hygge keuken

Hygge is een Deense stijl die zorgt voor een warme keuken met natuurlijke materialen. Zo kan je denken aan houten fronten en natuurstenen werkbladen. Een Hygge keuken geeft een rustige uitstraling. Perfect voor als je na een lange dag werk nog moet koken.

Trendy koken en tafelen woonaccessoires

Trend 3: de zwarte keuken

Deze trend bestaat natuurlijk al even maar is ook nog lang niet uit het oog. De een vind het prachtig en de ander helemaal niks. Een kwestie van smaak. Wat dacht je van helemaal zwart?  Woonaccessoires, kasten en apparaten allemaal zwart. Ook kan je het speels maken door iets met een hele felle kleur toe te voegen.

Wil je deze trends nou in huis toepassen? Neem dan eens een kijkje tussen ons koken en tafelen assortiment voor trendy en voordelige woonaccessoires voor in de keuken. Met merken als Zone Denmark, Clayre & Eef en Housevitamin wordt je keuken met een voordelige prijs trendy! Vanuit hartje Venlo naar je gestuurd in 3 werkdagen.